Zakelijk Ontwerp

Unieke interieurconcepten voor hotel- en horeca

Hotel- en horeca interieur ontwerp is één van onze specialismen. Interieurontwerp is een belangrijk onderdeel van het totale bedrijfsconcept, met name als het horecaondernemingen betreft. Samen met u creëren wij unieke en verassende creatieve ontwerpen afgestemd op uw wensen en behoeftes. Interieurs die de identiteit van uw onderneming weerspiegelen, waarbij rekening wordt gehouden met gebruikerskwaliteit, duurzaamheid en routing van het personeel.

Creativiteit, kwaliteit en duurzaamheid

Bij TheOneDesign zijn we goed op de hoogte van de beste materialen en de laatste trends. Wij maken meubilair op maat dat bijdraagt aan een originele sfeer in uw ruimte. Een ontwerp moet niet alleen mooi en functioneel zijn, maar ook lang meegaan. Daarom maken wij gebruik van duurzame materialen van hoge kwaliteit waar u en uw klanten lang plezier aan zullen beleven. In omgevingen die zich kenmerken door intensief gebruik is duurzaamheid een belangrijk aspect. Met name bij hotel interieur ontwerp en bar interieur ontwerp houden we hier in het bijzonder rekening mee tijdens het creatieve proces.

Professionele dienstverlening van concept tot uitvoering

TheOneDesign gaat altijd oplossingsgericht en realistisch te werk. Wij maken functionele creatieve ontwerpen van hoge kwaliteit die budgettair mogelijk en uitvoerbaar zijn. Bij ons kunt u terecht voor een totaalpakket aan diensten. Van concept tot uitvoering, wij leiden alles in goede banen. Het begint bij een adviesgesprek waarin we samen met u de wensen en behoeften in kaart brengen. Vervolgens maken wij een plan van aanpak voor de verschillende fases van het project. Onze ideeën werken we uit in 3D ontwerpen, waardoor u meteen een realistisch beeld krijgt van het eindresultaat. Als er een definitieve keuze voor een optie is gemaakt, gaan wij verder met het uitwerken van (maatwerk) meubilair en leggen de juiste kleuren en materialen vast. Tot slot coördineren wij de uitvoering en montage. Zo heeft u de zekerheid dat het conceptuele idee in uw ruimte tot leven komt zoals bedoeld.

Neem contact op met TheOneDesign

TheOneDesign is werkzaam in de omgeving van Sint Oedenroede, Veghel en Schijndel.

Wilt u uw droominterieur op maat laten ontwerpen door TheOneDesign, neem dan contact met ons op voor een adviesgesprek.