Het op maat gemaakte interieur

Wij helpen u om het interieur bijzonder te maken. Diverse woningen en bedrijfsruimten in de regio Sint-Oedenrode, Schijndel, Veghel en ver daar buiten zijn door onze ontwerpen naar een hoger niveau getild. Het is mogelijk om tafels en kasten op maat te maken, om zo het interieur perfect naar uw hand te zetten. Een op het oog nutteloze nis wordt op die manier goed gebruikt en wellicht juist een blikvanger.

Elk interieur uniek

Uw huis is uniek. De vrijstaande bungalow, het appartement op de negende verdieping en ook de tussenwoning in de nieuwbouwwijk aan de rand van de stad. Het huis is uw thuis en daar bepaalt u de sfeer. En creatief meubel design versterkt die sfeer. Het is dan ook geweldig om gebruik te kunnen maken van unieke ontwerpen op maat voor uw interieur. Zo kan een wand in huis het passende meubelstuk krijgen dat op die plaats zo goed tot zijn recht komt. En daarmee dus ook recht doet aan de ruimte; een belangrijke combinatie in het interieurontwerp.

Creatieve oplossingen

Het gebruik van opmerkelijke kleuren en vormen geven bijzondere effecten waar u zelf niet aan denkt. Er zijn zoveel andere dingen mogelijk dan we gewend zijn met hout of roestvrij staal. Ook beton is puur en geeft in onbewerkte vorm een krachtige uitstraling.

Moderne aanpak met vertrouwde werkwijze

Tijdens het ontwerpen kijken en luisteren we naar u. Vanzelfsprekend moet u zich prettig voelen bij de ‘design meubels op maat’ en het geheel moet bij u passen. Om een goede indruk te krijgen van het ontwerp maken we gebruik van 3D-visualisatie. Hiermee wandelt u virtueel door uw nieuwe interieur en krijgt het ontwerp uw persoonlijke derde dimensie. Het effect is geweldig en het wordt bevestigd dat u voor de juiste meubel ontwerper heeft gekozen. Maar een belangrijke fase moet nog beginnen: de realisatie van uw project. TheOneDesign heeft niet alleen ruime ervaring in creatieve oplossingen; ook de uitvoering wordt professioneel aangepakt. Zo begeleiden wij elke opdracht (zowel groot als klein) geheel zelf en houden we dus de touwtjes in handen. Alleen op die manier bent u gegarandeerd van een perfect meubelstuk en vakkundig interieuradvies.

Design voor Iedereen

TheOneDesign bewijst dat creatieve oplossingen van topkwaliteit betaalbaar kunnen zijn

Meubelontwerpen met een eigen signatuur zijn op onze wijze voor velen bereikbaar. Om u een beeld te geven van ons werk, ziet u op deze pagina’s enkele door ons gerealiseerde opdrachten. Laat u verrassen door onze kijk op design en neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.