Onze blog berichten

Hieronder kunt u onze laatste blog berichten vinden, regelmatig bloggen wij over onze interieur projecten en geven wij gratis tips en advies over interieurontwerp.

TheOneDesign: voor uw interieurontwerp in Veghel

Uw huis. De plek in Veghel waar u thuiskomt, waar uw gezin centraal staat, waar u helemaal uzelf kunt zijn, waar u geniet met vrienden. Zo’n plek verdient de allerbeste inrichting. Bij TheOneDesign in Veghel kunnen wij u helpen met interieurontwerp. Samen kijken we wat uw wensen zijn en wat het beste bij uw huis en levensstijl past. Wij realiseren vervolgens de stijl die u zoekt.

Als u voor TheOneDesign kiest, kiest u voor maatwerk. Ieder huis en iedere stijl is anders. Daarom gaan wij als volgt te werk. We starten met een adviesgesprek waarin kennismaken centraal staat. Idealiter bekijken we hier direct de ruimte waar het om gaat. Dit gesprek is gratis en geheel vrijblijvend. Na het adviesgesprek maken wij aan de hand van uw wensen een eerste voorstel. Dit voorstel kan gaandeweg worden aangepast: de communicatie blijft open. Als het voorstel af is, gaan we over tot een 3D ontwerp. Dit geeft u een veel beter beeld van wat u mag verwachten. Als alles naar wens is, gaan we aan de slag en kunt u al snel gaan genieten van uw nieuwe interieur. U leest meer op theonedesign.nl/interieur-ontwerp-sint-oedenrode.

Meubels zijn een centraal element van ieder huis. Het zijn objecten die onmiddelijk in iedere ruimte in het oog springen. Kiest u daarom voor speciaal en uniek. TheOneDesign kan uw interieurontwerp daarom voor u op maat maken. Hierdoor komen meubels perfect tot hun recht in de ruimte waar ze horen. Op theonedesign.nl/meubel-concepten leest u alles over de mogelijkheden.

Ook voor zakelijke klanten in Veghel kunt u bij TheOneDesign terecht voor interieurontwerp. Ons specialisme ligt bij horeca- en hotelontwerp. Zorg dat uw gasten zich thuisvoelen. Voor meer informatie kijkt u op theonedesign.nl/zakelijk-ontwerp.

Als u op zoek bent naar interieurontwerp in Veghel, hoeft u niet verder te zoeken. TheOneDesign biedt dé uitkomst.

Geef een reactie