Onze blog berichten

Hieronder kunt u onze laatste blog berichten vinden, regelmatig bloggen wij over onze interieur projecten en geven wij gratis tips en advies over interieurontwerp.

Interieurontwerp Sint-Oedenrode
‘Thuis is waar je hart ligt’. Na een vermoeiende werkdag kom je moe thuis en wat is dan beter voor je humeur dan een huis aantreffen die precies is ingericht, zoals je hart begeert? Of een nieuwe winkelruimte, die u op een professionele manier wilt laten ontwerpen en inrichten geheel naar uw eigen wensen.

Het is lastig om een ruimte zelf te ontwerpen en in te richten, zo komen er meerdere factoren bij kijken. U kunt denken aan het gebruik van bepaalde kleuren, zo zijn er kleuren die een vermoeiend effect hebben, maar er zijn ook kleuren die ontspannend werken en uw vermoeidheid wegwerken. Het gebruik van ruimte en verlichting is ook belangrijk, deze moeten goed op elkaar zijn afgestemd om een ideale sfeer te creëren.
TheOneDesign gaat aan de slag om u als klant tevreden te stellen en uw ruimte om te toveren tot een prachtige plek.

Zoals u ook kunt lezen op onze website, is de werkwijze van TheOneDesign erg professioneel, flexibel en voor de hand liggend zonder poespas.
Allereerst vindt er een adviesgesprek plaats. Hierbij worden de ideeën besproken en wordt er in kaart gebracht wat uw wensen zijn en op welke manier TheOneDesign u hulp kan bieden. Deze afspraak kan plaatsvinden op locatie.

Vervolgens bereidt TheOneDesign een voorstel/schets voor, waarin u de plan van aanpak kunt inzien. Na nadere overleg wordt er een besluit genomen.
Aangezien de werkelijkheid anders kan zijn dan de fantasie, maakt TheOneDesign een 3D ontwerp voor u, zodat u zich een beter beeld kunt vormen van de ruimte.
Aan de hand van het bovenstaande wordt er gekomen tot een overeenstemming en gaat TheOneDesign aan de slag voor u. Binnen een overeengekomen tijdsplanning wordt de ruimte opgeleverd en kunt u genieten van uw droomruimte.

Een mooie voorbeeld is interieurontwerp Sint-Oedenrode, namelijk een prachtige inbouwkeuken in mooie zachte kleurelementen. Via de link interieur ontwerp kunt u zich een beeld vormen van deze prachtige keuken.

U kunt vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie.

– Interieur Ontwerp Sint-Oedenrode

Geef een reactie